Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen stílusú zenéket játszot...

Milyen stílusú zenéket játszottak ott akkoriban?

Figyelt kérdés
1998-tól 2000-ig, a Hully Gully Discoban éjjelente időnként játszottak különleges house és techno zenéket, de ez így ebben a formában túlságosan tág fogalom. A legtöbb esetben elég sok mély hangzású, ismétlődő loopolt robot beszédhangok voltak a zenékben vagy pedig az énekes nők vokál hangját ismételgették benne, rendkívül jól táncolható ritmushoz igazítva, ami hasonlított a Funk House és a Dream Trance stílus jegyeihez (Robert Miles- Children féle zenékhez), azokban a zenei stílusokban található dob grooveokra. Több stílust is végighallgattam, mint a Minimal Techno-t, Minimal House-t, Hard Techno-t, Club House, Acid House és egyéb más stílusokat, de egyikben sem találtam ilyen speciális stílusvonásokat mint azokban a zenékben. Olyan Jungle-s beütése volt a zenéknek, de sem az Electro Jungle, sem pedig az Electro House zenék között nem találtam olyanokat azokból az évekből, ami legalább 90%-ban hasonlított volna azokra a zenékre. Valaki meg tudja esetleg mondani pontosan hogy milyen zenei stílus lehetett ez, vagy hogyan lehetne ennek utánanézni?

2023. jún. 12. 03:54
 1/2 A kérdező kommentje:

Erre a zenei stílusra hasonlított a legjobban, amit keresek de még ennél is lassabb volt az üteme, kb 124-128 között lehetettek azok a zenék.

https://www.youtube.com/watch?v=i3Jv9fNPjgk

2023. jún. 12. 04:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem néz szét a korabeli progressive house, trance és technok között;)
2023. jún. 12. 04:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!