Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » B.zis, ha szeretem Enya számait?

B.zis, ha szeretem Enya számait?

Figyelt kérdés
Mennyire gáz? 26/F
2023. jún. 12. 02:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem az ilyen jellegű kérdéseket..Talán hangosan bömböltetve hallgatod,hogy mindenki hallja; az utcán kihangosítva Enya dalol a telefonodból?Mert ha nem,akkor ugyan ki tudná és kit érdekelne, ki alkotna véleményt arról,hogy mit hallgatsz..És ha valaki véletlen azt mondja,hogy igen,akkor többet nem hallgatod?

-------------------------------------------------------------------------

Én például kedvelem ezt a dalt:

https://www.youtube.com/watch?v=Ttzt_F85zF0

2023. jún. 12. 04:26
 2/8 vmg ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az!
2023. jún. 12. 08:01
 3/8 NTBS ***** válasza:
100%
Nem az.
2023. jún. 12. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. jún. 12. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 12. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem.

50f

2023. jún. 12. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
igen, de csak ha citromot eszel közben.
2023. jún. 12. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Semennyire. Van a zenéjében valami sejtelmes, kissé elvont. Maga a hangulata nekem is bejön, bár ez az Orinoco flow feeling nagyon elcsépelt már.

Érdekes, hogy nekem Enya, mint ember, valamiért nagyon szimpatikus, nagyon nagy tiszteletet és rokonszenvet ébreszt bennem. És nem szexuálisan, hogy férfiként a NŐ-t nézve, hanem emberként valamiért nagyon megfog a személye. Mindezt úgy, hogy különösebben tényleg nem szeretem a zenéjét.

júl. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!