Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok nekem egy olyan...

Ajánlanátok nekem egy olyan oldalt, vagy appot, amibe ha feltöltök egy kottát, vissza tudja úgy küldeni, hogy a hangjegyek alá legyenek írva a hangok?

Figyelt kérdés
Szeretek zongorázni, de nem tudom készség szinten olvasni a kottát, előre be szoktam írni a hangokat, viszont egy sok oldalas kottánál ez rengeteg idő, nincs esetleg valami oldal erre?

2023. jún. 10. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne írd be! Eleve hogy írod be mikor már 3-4 hang lesz egymás felett? Meg így csak ráraksz egy másik absztrakciós réteget. Később ha ránézel egy hangra, nem nagyon fog tudatosodni benned hogy az most akkor milyen hang, csak leütöd.

Egyébkent a finale (nekem a 2016 van meg de biztos más program is tudja) be tudja scannelni a jó minőségű kottákat, és van olyan tool hogy felirja a hangok fölé az akkordot. De az egyéb jelzéseket (markato, dinamika, stb) nem nagyom értelmezi sajnos scanneléskor. A későbbi verziók lehet hogy jobbak.

2023. jún. 10. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Enélkül nem megy.

2023. jún. 10. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 jó kis oldal, kicsit zavaró hogy a ritmus és ütem 6. pontján minden képlet egy 2/4-es ütemben van, kivéve a triolák.
2023. jún. 10. 08:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tudsz készség szinten kottát olvasni, mert beírod a hangokat. Ne csináld, aztán hamar rááll az agyad.
2023. jún. 10. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!