Csak szerintem Azahriah minden idők legtehetségesebb előadója Magyarországon?
Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 19:46
11/41 anonim válasza:
Életemben nem halottam erről a Azahriahról. Sosem láttam, sosem hallottam, de nem is érdekel.
12/41 anonim válasza:
Ki a fsz ez az Azahriah? Jaaa, egy 20 éves kis magyar hülyegyerek. Azt hittem, valami arab figura.
Persze, Kóbor Jánossal egy lapon említeni…
13/41 qkker1 válasza:
Senki nem tudná, hogy ki ez a majom, ha tavaly nem dug a klozet mellett!
15/41 anonim válasza:
Még a saját zuhanyzójában sem, nemhogy az országban. Egy magát nagyra tartó senki, akit bálványoz néhány 12 éves.
És mielőtt mondanád, hogy savanyú a szőlő: nem, egyáltalán nem. Ha alkalmam lenne rá sem lennék a helyében
16/41 anonim válasza:
"8-as, mert Simándy attól olyan nagy szám, hogy kornyikál?"
Ritka primitív reakció.
Már értem miért írtad ki a kérdést.
18/41 anonim válasza:
Csak szerinted. Meg talán még néhány fanatikus rajongó szerint.
19/41 anonim válasza:
Valamit kezdhetne azzal az idétlen pattogós prozódiával, meg esetleg megtanulhatna rendesen ragázni, hátha alakulna az a koreloszlás görbe, a budi incidens ellenére is. Ha jó lenne, hallgatnám, de a koncepció eleve húgy.
20/41 anonim válasza:
Az ő stílusa nem az én stílusom, és azt azért nem jelenteném ki, hogy MINDEN IDŐK legtehetségesebbje, de kétségkívül tehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!