Ez melyik zene? Ennyi rémlik belőle: "Jóóu héjj róó". Vmi újabb lehet (kb 13 éven belüli tán, de nem biztos.) Lehet, hogy valami számítógépes játéknak, v filmsorozatnak a zenéje. De nem biztos, de olyan "misztikus lényes"-"középkorias" hangulata van
Valami olyan nekem a hangulata; mintha valami trollok/orkok vonulnának a hegyen. Ez a rész, amelyik megmaradt bennem, ez ilyen lassú tempójú volt; esélyes, hogy a többi része is lassú; de nem biztos, mivel csak ez az egy rész maradt meg bennem. :S :) :)
előre is köszi.
Ez nem az, nem ilyen vidám volt. Meg amúgy én arra tippelnék, hogy nem magyar, de attól még lehet; de mindenesetre
nem ennyire vidám.
egyáltalán nem vidám.
Olyasmi hangulata van; hogy valami nagydarab kicsit ilyen "böhömszerű" első két foga nagy, és ilyen lények kicsit ilyen ködös, vagy párás időben mennek fölfelé lassan, szépen sorban vonulnak a hegyre fölfelé. De köszi a próbálkozást.
Nem ez az, de köszi a próbálkozást. :):)
Olyasmi a zene, amit keresünk, hogy kicsit olyan letargikus-jellegű; olyasmi, mint a Depeche Mode, csak annál lassabb; és kicsit ilyen Joe Cocker-es hanggal. :):) Mint pl a Depeche Mode- Strange love kicsit arra hasonlít a hangulata.
Köszönöm , de ez se az sajnos
Ja és mégegy; hogy ez a jóóu héjj róó-s rész pont úgy hangzik, ahogy leírtam;és kicsit elnyújtva énekli. Tehát nem így egyből kimondja, hanem egész lassan. De amúgy lehetne jóóu hejj róó-nak is leírni; talán nem egyértelműen egyik, vagy másik,de, ha é-vel írom; talán jobban rá lehet jönni a dallamra; jobban kiadja a dallamot. A többi ugyanaz. Tehát még max ennyi apróság, hogy "hejj", vagy "héjj"; de szóval ennek a résznek így, és ilyen lasssan elnyújtva benne kéne lennie.
Biztos nem ez az, de ez jutott eszembe valamiért:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!