Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vélemény a kpopstore.hu-ról?

Vélemény a kpopstore.hu-ról?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés pl tavaly, de gondoltam változnak addig a vélemények/körülmények és arra lennék kíváncsi, hogy ha előrendelnék egy albumot náluk, akkor (a szállítási időtől eltekintve) minden jól sülne el? - Korábban volt panasz arra, hogy a pre-order-hez járó tárgyak nem voltak megfelelőek, vagy hogy nem küldtek ki albumot, mert nem volt raktáron náluk, de a rendelést / fizetést leadták.

#album #K-pop #kpopstorehu
2023. máj. 1. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

Aki kpop-ot hallgat az nem szégyelli el magát, hogy azokat a fiatalokat gyakorlatilag rabszolgaként tartják a promóterek? Belehajszolják őket a fellépésekbe, meghatározzák mit csináhatnak stb.. mit gondoltok, miért lesz olyan sok öngyilkos közülük?

aki ilyet hallgat azt támogatja ezt a fajta rabszolgatartást!

2023. máj. 2. 08:51
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Miért kell kritizálni a másikat mert nem azt szereti mint mondjuk ti (#1 és #2)?
2023. máj. 2. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy nem is a kérdésre válaszoltatok úgyhogy mindegy értelme volt egyáltalán írnotok?
2023. máj. 2. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
23%

Senki sem tartja kötelezően ott őket. Bármikor elmehetnek, ha szeretnének.

Joguk van otthagyni az egész műfajt és élni a magánéletüket ha szeretnék.

Aki pedig öngyilkosságban keresi meg a kiutat az szimplán hülye.

2023. máj. 3. 05:57
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
5-ös olvass már utána! Ha leszerződnek valakivel, lényegében a szolgájuk lesznek! Ki kell termelniük a többszörös pénzt, amit a promóter beléjük rak! Addig nem mehetnek el!
2023. máj. 3. 06:00
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

#6 Ha ez tényleg igaz akkor szomorú...

Akkor a kormánynak kellene lépnie valamit ez ellen.

Ha tényleg ennyire rossz a helyzet, miért nem tesznek ellene?

Látom ott is jól működik a demokrácia...

2023. máj. 3. 06:04
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Nem akarok belekeveredni ebbe, úgyhogy a kérdésre válaszolok: nagyon drága (példának Blackpink lightstick kereken 35000 ft), de lehet előrendelni, és hogyha nem jó akkor a megérkezést követő 4-6 hétben vissza lehet adni. A megérkezés pedig 2-3 MUNKANAP. SZERINTEM megbízható.
2023. máj. 3. 06:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok bandából nincs is termék ami engem zavar
2023. júl. 1. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!