Egy hentai zenét keresek! Meg tudná mondani valaki, hogy
melyik az?
Figyelt kérdés
A zene egy hentai openingje, régebben videoplayeren találtam,de már nincs fent:( vagy csak én nem találom:(
Annyit tudok róla mondani, hogy a videoban alul öltözött csajok harcoltak egymással, és az egyiknek a zene ritmusára rázkódott a melle (vagy az inkább csöcs volt XD)
Légyszi segítsetek!!
2010. okt. 9. 19:11
1/9 anonim válasza:
Indavideón a keresőbe írd be, hogy hentai, mert oda van feltéve egy kettő nézd meg hátha megtalálod köztük amit keresel. Azt utána már youtubon gyerekjáték.
2010. okt. 9. 19:15
2/9 A kérdező kommentje:
nem találom!! segítsetek!! hol vagytok hentai rajongók??
2010. okt. 9. 19:30
3/9 anonim válasza:
Hmmm... Nekem a Queen's Blade ugrott be így elsőre. Zeneszerzőt nem tudok, se számcímet.
2010. okt. 9. 23:10
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Megnéztem youtube-on és nem az sajna :(
Ebben nem lötyög a csaj csöcse a ritmusra XD a zene még csak nem is hasonlít. Annyit talán még tudok mondani, hogy a csajok nem amazonszerűek voltak, hanem inkább ilyen angyal-ördög ellentét lehetett.
De azért kösz a választ, ha eszedbe jut még valami kérlek szólj! És a többiek is!
Köszi :D
2010. okt. 9. 23:22
5/9 anonim válasza:
Egy történetszálat nem tudsz? Vagy bármilyen KONKRÉT részletet az introból? Mert ez így nagyon, de nagyon nehéz. Az angyal-ördög ellentét a hentaiban nagyjából olyan gyakori téma a hentaiban, mint lepukkadt zsaru a krimikben.
2010. okt. 9. 23:50
6/9 anonim válasza:
-hentaiban, bocs.
2010. okt. 9. 23:51
7/9 A kérdező kommentje:
nem tudok részletet, nem szoktam ilyeneket nézni. nekem csak a zene kell. bocsi
2010. okt. 10. 00:02
8/9 anonim válasza:
Jaj, tudom mire gondolsz!
Azt én is láttam, de nem jut eszembe a neve! Tényleg valami Blade-s volt, vagy B betűs. Régebbi hentai lehetett, de megpróbálom neked megkeresni, ha még érdekel.
2011. ápr. 10. 19:00
9/9 anonim válasza:
Queen's Blade lehet az. Viszont nem hentai, csak ecchi szerintem. Több évada is van, ergo több opening, lehet hogy rosszat néztél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!