Én egy fogyatékkal élő 18 éves fiú vagyok. Életem a zene. Kezdő zenész vagyok. Meghívtak egy ballagásra zenélni. Kb 4-5 órahossza. Mennyi óradíj lenne reális egy 4-5 órahosszás fellépésért?
8. Válaszoló
Köszönöm a kedves hozzászólásod. Ez is egy vélemény. Én úgy gondolom vagyok a társadalomnak olyan hasznos tagja mint te, vagy bárki más.
Legyen csodás napod!
10. Válaszoló
Bármi mást is le tudok játszani, de engedtessék meg, hogy had a mulatós műfaj álljon a szívemhez a legközelebb. De hangsúlyozom, hogy bármi mást is le tudok játszani.
7. Válaszoló
"Ha semmi, akkor nem is kell"
Számomra igenis kevés pár 10.000 ft. Mai inflációba igenis is kevés. De nyilván te nem így gondolkodsz gratulálok!
17. Válaszoló.
Sok a bunkó
#17 az a kérdés hogy sok a bunkó? Inkább kijelentésnek tűnik, de sokat nem mondtál vele, leginkább semmit.
Írd meg hogy mennyit szeretnél kérni, mi megmondjuk hogy sok-e vagy keves. Ennek picit több értelme van mint barkóbázni. Lassan vege az evnek, lemegy a ballagas, te meg még mindig azon fogsz lamentálni hogy mennyit kellett volna kérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!