Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Koncerten a bevett szokás mi?

Koncerten a bevett szokás mi?

Figyelt kérdés

Túlnyomórészt metálzenét hallgatok, de sajnos nem nagyon voltam koncerten még, nem tudok se dobolni se gitározni... Nem ismerem betűről betűre a rock'n roll történetét... És nincsenek haverjaim sem ilyen körökből, de még családon belül se kedvelt műfaj, ráadásul nem vagyok túl társasági sem (ha jó a társaság, persze oldódok), de ha azt értem akár csak egy pillanatra is hogy "ott nincs helyem", akkor blokk, fal és kész. Szóval van gond bőven :/

El akarnék egy-egy nekem tetsző banda koncertjeire járni az élőzene miatt, és legalább lássam halljam már őket (ha nem is mindre mert vidéki vagyok), mire számíthatok ha egyedül megyek, vagy egyáltalán mi a "szokás" pincehelyiséges illetve zárttéri koncerten?

Megy a szelfizés haverkodás a tagokkal a koncert után (nem magyarok)? Nem iszol kinéznek?

Vannak ugye a klikkek mindenütt, meg azok a személyek akik a "gyengét" kinézik, kitaszítják, hátrébb lökdösik stb.? Csak úgy mint az életben általában az emberek egymás között...?

Vagy mire lehet számítani? Remélem megértitek a problémámat. Nem akarok egy szál szerencsétlen fvsz lenni a tömegben, hanem kikapcsolódni, élvezni a zenét, a tombolást ami körülvesz.

Ilyen hülye aggodalmaim vannak :/

2023. ápr. 27. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tuti buli lesz, ne aggódj! :)

Amúgy ez a zenekar nem a klasszikus “divat” rock szóval valószínű, hogy a rocker szubkultúra lesz jellemző az eseményen, ami amúgy egy nagyon jó dolog, mert sokkal kedvesebbek és közvetlenebbek egymással egy ilyen rendezvényen az ilyen emberek, mint egy klasszikus szórakozóhelyen szokás

2023. ápr. 28. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:
52%
Az pont az S8-ban lesz, ott tuti nem lökdös senki.
2023. ápr. 28. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!