Középkorú és időseb férfiak miért nem járnak hangversenyre, színházba?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap a Kisteremben voltam, 12-en ültünk a sorban, ketten voltunk férfiak, az előző sorban csak nők ültek. Kb. 80 %-os volt a telítettség.
Ennyivel nem él kevesebb férfi, mint nő.
Kifejezetten komolyzenére vonatkozik a kérdésem.
#komolyzene #férfi/nő arány
2023. ápr. 21. 13:48
1/9 anonim válasza:
Ezek szerint egy - !!EGY!!! - esetböl általánosítasz???
Feltehetöen aznap éppen kevesebben voltak, mint egyébként.
2/9 anonim válasza:
Ez - már bocsánat, de botorság! - Én középkorú vagyok és járok!
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Nem egy esetből általánosítok, ez csak egy példa a sok közül, rendszeresen ezt tapasztalom, szinte mindenütt.
#2 Örülök neki, de nézd meg legközelebb, milyen az arány!
2023. ápr. 21. 16:03
4/9 anonim válasza:
3-as általban inkább a középkorú kiöltözött nőket figyelem, nem a férfiakat :D
5/9 anonim válasza:
Hát, lehet nem egy helyre járunk, de én pont úgy figyeltem meg, hogy a középkorú férfiak alkotnak többséget.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Én a Zeneakadémiára járok, főleg a Kisterembe és a Nádor terembe.
2023. ápr. 21. 21:12
7/9 anonim válasza:
Valószínű kevésbé érdekli őket, ennyi az egész.
8/9 anonim válasza:
Tegnap voltam egy városnéző túrán. A részvevők kb. 3/4-e ott is nő volt. Tehát ez nem hangverseny/opera specifikus.
Annyi kocsmatöltelék nincs, hogy ezt kiegyenlítse.
9/9 Pszichológus atya válasza:
Amiért bevásárolni sem szívesen járnak. A férfiak arra költik a megmaradó jövedelmüket, hogy otthon legyenek és valamit bütykölhessenek, a nők meg arra, hogy kicicomázzák magukat és elmenjenek társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!