Hogy kezdjek el zenélni?
Sziasztok, segítségért fordulok hozzátok hátha valaki jobban tudja, hogyan kezdjek el zenélni? Úgy értem mi kell hozzá hogy beinduljon ez az egész, 15 évesen döntöttem el hogy zenéi iparban fogok tevékenykedni, rappelni félre értés nem essék nem úgy mint "GWM" ott is hagytam a sulit mert ez volt az álmom, úgy éreztem hogy ehhez nem kell suli most 17 vagyok, vártam vele 2évet mert elég éretlen voltam még, mikor még jártam suliba kb minden nap freestyle rappeltem az osztálytársaimnak, az volt a végső pont mikor azt mondták a szüleim hogy van tehetségek, támogatnak, látnak bennem valamit.
Néztem videókat hogy kell elkezdeni de nem nagyon magyarázták el sehol, úgy értem mi a legszükségesebb dolog ami kell, ha valaki többet tud erről ne tartsa magába köszönöm előre is!
Uram isten, megint egy wannabe rappergyerek! Ez korunk pókere. a 2000-es években minden süttyő pókerjátékos akart lenni, aztán dj, most meg rapper! A szüleid mondták, hogy van tehetséged. Gratulálok!
LOOOOOL!
1. Menj vissza az iskolába! Egyrészt mindenképp érdemes egy B-terv, mert közel sem biztos, hogy ebből meg fogsz tudni élni. Legalább egy szakmai végzettség legyen a kézben. Plusz az osztálytársaidnak ha tetszett, akkor a jövőben potenciális célközönség lehet belőlük.
2. Hallgass sok zenét, különböző műfajokban is akár. Esetleg hangszeren is tanulhatsz. Nyugodtan lehet akár klasszikus zene is, csak inspirálódj mindenhonnan, minél több inger érjen -> Még egy érv az 1. pont mellett!
3. Olvass sokat, sokfélét. Dalszövegeket, verseket, regényeket. Bármit, ami segíthet, hogy mélyebb tartalmat közvetíts a szövegeiddel. Legyél minél műveltebb, nyitott a világ dolgaira -> Újabb érv az 1. pont mellett!
4. Ha lesz ötlet, írd le, dolgozd ki, vedd fel. Ha összeáll egy végleges verzió, azt töltsd fel különböző videómegosztókra, igyekezz minél több emberhez elérni. Hirdesd magad az online térben a közösségi oldalakon, vagy akár offline is haverok, ismerősök, iskolatársok között -> Hoppá, megint lett egy érv az 1. pontra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!