Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ez így jól van ?

Szerintetek ez így jól van ?

Figyelt kérdés

Karola egy interjúban mondta, hogy nem tud kottát olvasni és ez nem is olyan fontos meg amúgy sem kell. Meg, hogy külföldiektől veszi meg az alapokat és arra ír zenéket. Egy ilyen énekes komoly zenész ?

[link]

2023. ápr. 20. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem fárad olyanokkal valaki, amire az ég adta világon semmi szüksége, az legalább annyira értelmes dolog, mint amennyire szép erény egyébként a szakmai széles látókör. Azért én kinézem a csajból, hogy amint szüksége lenne rá, megtanulná ellenvetés nélkül, és a gyakorlással csak erősödne abban is.
2023. ápr. 21. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Na, erre meg nem válaszoltam végül: "Egy ilyen énekes komoly zenész?"

Nincs erre definíció, de értem, mire gondolsz. Szerintem kellően fontos neki a munkája és az eredmény is bőven üti azt a szintet, aminél azt kell mondjam, hogy színvonalas produkció, kár sajnálni tőle a sikert. Rakjál mellé egy Azariah valamit vagy T-Danny gyártmányt, és azért vedd kicsit figyelembe, hogy kölyök még. Nyilván baromságokat nyilatkozik, kialakult világképe nincs még, mitől lenne ennyi idősen? Jóval kellemesebb anyag azért így is a többségnél a stílusában, már ami a hazai felhozatalt illeti. Full nem szorul rá, hogy mutogassa a testét szerintem, bőven vinné a muzikalitása az egészet. Pár év múlva úgyis begorombul a tudásvágya is, vélhetően tele lesz hangszerekkel, és a helyére kerül minden.

2023. ápr. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!