Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek LIL TIB (zenész) jó?

Szerintetek LIL TIB (zenész) jó?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy a rokonom (erdélyi keresztapukám fia), és nem szeretnék olyat hallani, hogy sz*r, ronda az arca, nem jók a zenéi stb.

2023. ápr. 16. 19:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Akko mér kérdezed? Fos műfaj, 1 év, és már neki is kínos lesz.
2023. ápr. 16. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Akkor ne kérdezz. Az nem véleménykérés, ha előre kikötöd hogy csak jót lehet írni.
2023. ápr. 16. 19:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Azt kértem, hogy ne úgy írjátok, hogy sz*r és úgy ahogy ott írtam. Ja meg megint mondom, hogy a ROKONOM!!!
2023. ápr. 16. 19:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Meg azért írtam ki, mert ezeket a szavakat, a család tagjait ismerem, jártam abban a faluban ahol ő lakik. Ja és csak 2 éve, hogy elkezdte ezt. Nekem nagyon tetszik. Főleg azért, mert ismerem, de azért is, mert szerintem nagyon jók a zenéi. Tudom, hogy harmadjára írom, de a ROKONOM!!! Ja meg nem is ilyeneket kérdeztem akik így válaszolnak, hanem azokat akik ismerik. Azért csinálja, mert szereti, nem azért, mert mások ezt azt gondolnak erről a munkáról.
2023. ápr. 16. 19:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Meg azért írtam ki, mert EZEKET a szavakat nem szerettem volna hallani*
2023. ápr. 16. 19:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Értem, de rokonsági tekintélyre hivatkozás egy gyenge érv. Ha drill hallgatók véleménye érdekel, akkor menj fenn YouTube-ra, és rendezd a kommenteket időrend szerinti rendezéssel.

Szerintem itthon ez egy halva született műfaj, amibe ha valaki belekezd, onnantól már nehezen ássa ki magát a kakából. Szöveg, beat no comment, mert nincs viszonyítási alapom, többit is bal véletlenül hallgatom meg. A hiphop örök, ő meg majd egy év múlva kereshet másik műfajt, ha nem csak alföldi diszkókban szeretne haknizni.

2023. ápr. 16. 21:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom megnézni a kommenteket. Ja ha akarod az igazi nevét is elmondhatom (nem Google-ről szedem, mert ott nincsen fent).
2023. ápr. 16. 22:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Nektek jó lenne hogyha a családjaitokat vagy a rokonaitokat bántanám? Mondjuk az anyukátokat, apukátokat, testvéreiteket stb. Jó lenne ez nektek? Szerintem nem. Kritizálni könnyű, de átélni azt nem lenne jó érzés. Gondolkodjatok el ezen!🙂☺
2023. ápr. 17. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Te jöttél ide reklámozni kérés nélkül. Szerinted a neten csak szépet és jót fognak valakiről mondani, nincsen senkinek utálója vagy kritikusa? Ez a kérdés jobban szól rólad mint akiről kérdezel, mert csak azzal villogsz hogy te a rokona vagy, mintha ezért keksz járna. Vagy mintha előre be lett volna ide tervezve a kérdés, hogy majd ha befut a gyerek, akkor te másoknak azzal menőzhess hogy te már 2023-ban ismerted és még a rokona is vagy, jaj de irigy legyen mindenki rád.
2023. ápr. 17. 19:26
 10/13 A kérdező kommentje:
De tényleg. Kritizálni könnyű, de átélni azt nem. Gondolkodjatok el ezen.
2023. ápr. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!