Amikor meglátok egy hosszú hajú fiút mindig azt gondolom hogy biztos ő is szereti a rock zenét. Szerintetek ez tévedés?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 21:20
1/5 anonim válasza:
Nagyobb arányban fordul elő, mint nem rockerek között, de nem tuti attól még. Az egyéb külső jellemzők, öltözködés segíthet ennek eldöntésében.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként én is fül alá érő hajat akarok fiúként.
2023. ápr. 12. 21:57
5/5 anonim válasza:
Nekem hátközépig érő hajam van, és egyáltalán nem vagyok rocker. Viszont ha fekete farmert veszek fel kék helyett (és semmi mást nem változtatok magamon), egyből mindenki rockernek néz, ritkán még idegenek is megállítanak az utcán. Mindig rácsodálkozom, hogy egy apróságon mennyi minden múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!