Kpop fanok, mi az ami szerintetek alap? Kiket hallgattok? Kik a kedvenceitek?
Én régebben a Twice-t és az Itzyt szerettem nagyon, mostanában Aespát, Blackpinket, Nmixxet, az IVE-t, a Kep1ert, az Everglowt és a Red Velveter hallgatom sokat.
De van 1-2 jó száma az Exidnek, a Lapillusnak, a Le Sserafimnek, a Loonának, a NewJeansnek, a CLC-nek, a Momolandnek, a NiziUnak is és a Girls Generationnak is.
Szóval én a 4. genes lánybandákat szeretem nagyon.
Nkm most ők a kedvencek:
𝙎𝙊𝙇𝙊 Woosung, Taemin, Zico, Bobby, Jackson Wang
𝘿𝙐𝙊 Bol4, Mobb
𝙂𝙄𝙍𝙇 𝙂𝙍𝙊𝙐𝙋 Blackpink, Dreamcatcher, MAMAMOO, Itzy
𝘽𝙊𝙔 𝙂𝙍𝙊𝙐𝙋 Stray kids, The Rose, AB6IX, Seventeen, TXT
Girl group: Blackpink, Twice, Le Sserafim, Itzy, Aespa, (G)I-dle (a My Bag-et hallgasd meg tőlük, garantálom, hogy jó lesz, vagyis nekem tetszett😍😍), BABYMONSTER, Kep1er, Dreamcatcher, Mamamoo, New Jeans, NMIXX, LoonA, CNC, Momoland, Girls' Generation, Oh My Girl, Everglow, Red Velvet, 2NE1
Boy group: BTS, Stray Kids, EXO, Enhypen, TxT, Bigbang
Girl solo: Taeyeon, Lee Chaeyeon, Somi, Sunmi, HyunA és a bandákból
Boy solo: Dawn, G-Dragon, és a bandákból szóló.
Duo: HyunA&Dawn (csak egy daluk van az is a Ping Pong, de nagyon jó). Szóval ennyit ismerek. Lánybandák khmmmmm........... Nem mondok semmit, csak annyit, hogy remélem tudtam újat is mondani neked. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!