Melyik az a zeneszám, aminél tuti, hogy elkapcsoljátok a rádiót?
Azt mondom úúúúristen ....
Rosszul vagyok, ha meghallom.
Én hallgatok lemezt. És kapaszkodj meg: elektroncsöves erősítővel.
Rádiót netrádió formájában hallgatok néha, de csak tematikus adókat. Ott nem adnak olyasmit amitől hidegrázást kapok. Max kevésbé tetszik valami.
Nagyjából az összes ilyen.
Tucat számok, többsége ötlettelen és személytelen, mindenféle kreativitást nélkülözve.
Lemezjátszásra visszatérve: Mióta van 24 bites digitális zenei tartalom, én nem látom a létszükségletét. Elég sznob vagyok így is hangzás terén, de még így sem vitt rá a lélek. Sok helyfoglalás, nagy költség és sérülékenység jellemzi. Van egy réteg aki szereti, nosztalgiából. De aki a nem abba született bele, valószínűleg nem értékeli.(nem meglepő módon egyre többen, mivel most nő fel egy generáció akinek ez már kimaradt)
"Ki hallgat manapság bakelit lemezt?"
Senki, olyan ugyanis nem létezik.
Mindig van valaki aki szemantikai furmányokkal próbál alázni.
A villanyszerelőknek nem drót hanem vezeték, az építészeknek nem oszlop hanem pillér, a jogászoknak nem paragrafus hanem szakasz meg cikk, az audiofileknek nem bakeit hanem vinyl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!