Azahriah vagy Aretha Franklin jobb énekes?
Véleményem szerint Azahriah minden értelemben (előadásmód, énektechnika) messze lekörözi még Aretha Franklin-t is, ennek a ténynek az igazolására pedig az alábbi két videó szolgál.
Azahriah: [link]
Aretha Franklin: [link]
"aki itt szidja "
Tények közlése !== szidalmazás.
6-os!
Én a fiatalabb korosztályhoz tartozom, az ő korosztálya vagyok, ismerem a számait, most meg is hallgattam megint pár szerzeményét, de kínosan éreztem magamat a zenéi hallgatása közben, nem sok értéket fedeztem fel bennük. Fiataloknak persze tetszik, ezt megértem, de attól még nem lesz jó.
A Youtube-on a videó alatt pedig ilyen kommenteket látok hogy:
"Egyszerűen zseni a srác. Magyarország legjobbja."
"Történelmet írsz ebben az országban jelenleg. Örülök, hogy ennek részese lehetek. Ezt az arénát...FELROBBANTOTTAD!"
"életem legjobb élménye volt átélni az első sorban és végigüvölteni veletek az egészet, libabőr minden perce, ez volt a nyolcadik Azi koncertem"
Szerintem ezek a kommentek az emberek zenei műveletlenségéről és rossz ízléséről tanúskodnak.
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
ennyit a gyökérről
máris csinált új profilt ez az elmeroggyant
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__12207128-ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!