Szerintetek Jisoo Flower szóló dala jó lett?
2023. ápr. 1. 15:25
11/27 anonim válasza:
Jisoo hangja és Rosé hangja is nagyon jó.
12/27 anonim válasza:
Az mindenképpen Jisoo előnyére válik hogy nem hozza azt a tipikus BP vibe-ot, és nem ugyanolyan mint a maradék 3 solo debut. De viszont Jisoo-nak van szerintem a legkevésbé érdekes hangja (megjegyzem Jisoo a biasom). Szerintem amúgy nincs nagy baj a Flower-rel és az All Eyes On Me-vel sem tökjó kis átlagos szintű dalok lettek. És ez lehet hogy csak nekem olyan egyértelmű de itt a Visual a fő húzóerő a MV-ben
13/27 anonim válasza:
Miért pont a visual a fő húzóerő?
14/27 anonim válasza:
Meg visualnak sem jó, mondjuk jobb mint a maradék 3 😂
Ilyen hanggal meg “tanctudással” nem értem hogy lett idol
15/27 anonim válasza:
Neki nagyon szép a megjelenése. Amúgy nem értem, hogy miért kritizálod azt, ami a másinak tetszik. Mi nem kritizáljuk a te ízlésedet, akkor te se tedd ezt a miénkel! Rendben? Köszi!🙂🙂🌹🌹
16/27 anonim válasza:
Azért nem kéne kritizálni a Blackpink-et sem Jisoo-t. Azért lettek idolok, mert azok akartak volna lenni. Nem értem, hogy miért kell bántani a másikat, mert nem azt szereti, mint mondjuk #14. Hogyha ezt tanították nektek akkor nem volt jó a tanár, a szülő meg a közösség sem. Sajnállak titeket, hogy nem az én helyemben nőttetek fel.🙂🙂 „Hogyha ilyenek vagytok, az nem a mi hibánk, hanem a tiétek, vagy a szüleiteké, akik így neveltek fel.” Ezt egyik barátomtól hallottam. És igaz rátok (mármint nem az összes válaszolóra).
17/27 anonim válasza:
Nekem az All eyes on me jobban bejött de a Flowers se rossz ott inkább a tánc a jó mint a dal legalább is nekem
18/27 anonim válasza:
A tánc? 🤣🤣🤣
Egy óvodai kis fellépés szeru táncot csináltak neki hogy el tudja táncolni 😂
19/27 anonim válasza:
Rendben #18. Hogyha akarod elküldhetem neked a dance practice videót, és TANULD MEG az EGÉSZ táncot. Ha már ilyen nagyképű vagy.
20/27 anonim válasza:
Jisooka az idol, neki kellene tudni táncolni főleg hogy 10+ éve ez a munkája, persze közben tartottak vagy 5 év szünetet 😂
Közben meg se énekelni se táncolni nem tud
De azért debütáljon csak a tehetséges emberek helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!