Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki ismer ilyen zenét? (Érdekes...

Ki ismer ilyen zenét? (Érdekes kérdés lehet.)

Figyelt kérdés

Mindig csak rádióban hallottam várakozás közben pár helyen, szóval nem kifinomult akkusztikával sajnos.

Nagyon pörgős szám, férfi énekel benne. Szerintem magyar szám lehet, csak a nem jó minőségű hangzás miatt nem tudtam megérteni a szöveget.

Rockszerű hangzása van egyébként és szerintem max 2-3 éves lehet.

Ismertek ilyesmi számokat?

Megköszönöm, ha tudtok ajánlani. :)

2023. márc. 31. 01:43
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Ez lényegében a humor részlegbe is mehetett volna kb, mert ennyiből lehetetlen megállapítani.

Még az se biztos hogy magyar, mert kb a szövegrészlet lenne az egyetlen amivel elhetne vmit kezdeni.

2023. márc. 31. 03:17
 2/3 Gyakori93 ***** válasza:
100%

Némelyik rádiónak a weboldalán meg lehet nézni a lejátszott zeneszámok listáját időrendben.

Ha meghallod azt a számot amit keresel.

Két opció van.

Shazam alkalmazást használva rákeresel a zene címére.

Vagy megnézed hány óra van. Meg figyeled, hogy melyik rádió állomás szól. És ki keresed a listából a címét.

2023. márc. 31. 05:56
 3/3 A kérdező kommentje:

És sikerült!

[link]

2023. ápr. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!