Szerintetek mennyire gáz lányként Mirror Glimpse koncertre menni?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel azt gondoltuk, hogy elmegyünk, pedig tudjuk, hogy nem nekünk van szánva az egész. Szerintetek azért lesznek normális arányban lányok vagy kb csak fiúk lesznek körülöttünk és nagyon kitűnünk majd a tömegből?2023. márc. 23. 17:29
1/3 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy fiús vagy lányos zene.
Metalkoncerten is ugyan úgy kint szoktak lenni a lányok is, némely koncerten egyenlő arányban. Mirror Glipmse meg fogalmam sincs micsoda, de ha egy Cannibal Corpse kimennek csajok akkor arra miért ne mehetnének?
2/3 anonim válasza:
Hát Krúbinak volt a kan buli ahol csak férfiak mehettek be,
Meg a csaj buli is, ahol meg csak nők…
Egy csomó fullos csaj előtt énekelte, hogy “ baszki, mi van itt? Beadom a klasszik piramist
Szájból punciból seggből punciból szájba az igazi “
Alig hittem el, hogy teltház lett csak nőkkel :)
A MG-nél csak azt fogják előadni, hogy a sertés jól megqúrta Őket annó, amikor megette a sok kenderüket :D
Az szerintem kevésbé ciki…
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, ottvoltam a csajbulin, nagyon jó volt, ráadásul nagyon nehezen tudtam csak jegyet szerezni rá.
2023. márc. 23. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!