Jogosan kritizálja Lovasi a mai magyar zenét?
"olyan emberek állnak a slágerlisták élén, akik... énekelni sem tudnak"
Lovasi olyan jó énekes lenne :D? Róla 30 éve nem ugyanezeket mondták? Van néhány jó daluk, de azért szerintem erről a magas lóról leszállhatna
Jogosan kritizálja, mert tényleg szar. Igaz Lovasi sem egy David Bowie, személy szerint az ő számait sem szeretem, nem a stílusom, de ő mint aki 30 éve van a szakmában, van egy kis rálátása a dolgokra.
A hazai zene manapság nagyon gyenge, igaz nemzetközi szinten is egyre igénytelenebbé vált, 2010 óta nem nagyon készülnek jó számok, vagy csak szűk körben ismertek, pl. 80-as években egy legkommerszebb, gagyi slágerbe több munka szorult mint néhány mai "remekműbe". Ja és ezt nem 70 évesként írom aki leragadt a múlt században, mai fiatal vagyok, csak tanultam hangtechnikát, játszok pár hangszeren, így pl. hallásra megmondom hogy Lovasi kicsit többet agyal egy számán mint egy mai top 1. énekes.
A zenei listák élén kb. soha nem az állt aki tényleg minőségi zenét csinál, hanem aki jól el tudja magát adni, meg tudja szólítani a közönséget az adott kor szelleme szerint.
Szóval szerintem nem jogos, én sem a slágerlistákat hallgatom, hanem utána nézek más zenei stílusoknak, de attól még nem bírálom felesleges.
Nyilván véleménye mindenkinek lehet, de a nagy rajongói bázist nem nagyon érdekli továbbra sem.
Ráadásul a zene totál szubjektív, nagyon messze vezetne már az is, hogy mi számít minőséginek...
én tök ugyanezt érzem, de szerintem elfogult vagyok, azzal amin felnőttem vagyok. Inkább a mostani trend rossz, én azt mondom.
Ez a Solere es Brenka féle affektálás az agyamra megy hogy csak egy dolgot mondjak. Stílusnak stílus de elég sajátos.lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!