Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jogosan kritizálja Lovasi a...

Jogosan kritizálja Lovasi a mai magyar zenét?

Figyelt kérdés

"olyan emberek állnak a slágerlisták élén, akik... énekelni sem tudnak"

Lovasi olyan jó énekes lenne :D? Róla 30 éve nem ugyanezeket mondták? Van néhány jó daluk, de azért szerintem erről a magas lóról leszállhatna

2023. márc. 23. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Jogosan kritizálja, mert tényleg szar. Igaz Lovasi sem egy David Bowie, személy szerint az ő számait sem szeretem, nem a stílusom, de ő mint aki 30 éve van a szakmában, van egy kis rálátása a dolgokra.

A hazai zene manapság nagyon gyenge, igaz nemzetközi szinten is egyre igénytelenebbé vált, 2010 óta nem nagyon készülnek jó számok, vagy csak szűk körben ismertek, pl. 80-as években egy legkommerszebb, gagyi slágerbe több munka szorult mint néhány mai "remekműbe". Ja és ezt nem 70 évesként írom aki leragadt a múlt században, mai fiatal vagyok, csak tanultam hangtechnikát, játszok pár hangszeren, így pl. hallásra megmondom hogy Lovasi kicsit többet agyal egy számán mint egy mai top 1. énekes.

2023. márc. 23. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nincs a topon a mai könnyűzene, de a 90-es évek mélypontját szinte lehetetlen alulmúlni. Akkoriban annyi volt a recept, hogy elindul valami végtelenül minimál szinti prüntyögés, aztán fél hanggal mellélőve elkezd rá nyivákolni valami totál tehetségtelen csaj, a nóta közepén pedig egy beszédhibás csávóka ledarál egy kisiskolás szintű viccnek is rossz rap-betétet. És full komolyan ezek szóltak, minden második szám ilyen volt a rádióban.
2023. márc. 23. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Lovasinak van még aztán igazán irritáló hangja. Ettől függetlenül igaza van. Például Tóth Gabit csak azért nyomatja az összes fideszmaffia kezére került rádió mert becsicskult nekik, egyébként teljesen vállalhatatlan még laikusként is hát akkor mint mondhat rá a szakma. Semennyire sem tud énekelni és még a hangja is borzasztó, de nyomják ezerrel.
2023. márc. 23. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A zenei listák élén kb. soha nem az állt aki tényleg minőségi zenét csinál, hanem aki jól el tudja magát adni, meg tudja szólítani a közönséget az adott kor szelleme szerint.

Szóval szerintem nem jogos, én sem a slágerlistákat hallgatom, hanem utána nézek más zenei stílusoknak, de attól még nem bírálom felesleges.

Nyilván véleménye mindenkinek lehet, de a nagy rajongói bázist nem nagyon érdekli továbbra sem.

Ráadásul a zene totál szubjektív, nagyon messze vezetne már az is, hogy mi számít minőséginek...

2023. márc. 23. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

én tök ugyanezt érzem, de szerintem elfogult vagyok, azzal amin felnőttem vagyok. Inkább a mostani trend rossz, én azt mondom.

Ez a Solere es Brenka féle affektálás az agyamra megy hogy csak egy dolgot mondjak. Stílusnak stílus de elég sajátos.lol

2023. márc. 23. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
2-esnek full igaza van, a 90-es években voltam tini, akkor fordult az érdeklődésem a retró felé
2023. márc. 28. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!