"Tiesto In Concert 2003" kérdés?
Figyelt kérdés
Aki nem tudja, a koncert pénteken és szombaton is meg volt tartva 2003 májusában. Ha jól tudom, akkor a szombati nap volt közvetítve a holland 3fm rádióban. Míg a pénteki az nem. Na most találtam ezt a tracklistát. [link] Ami érdekes benne az az, hogy egy csomó zene nincs is benne sem a rádió közvetítésben, sem pedig a 3 órás DVD rendezői változatban. Ebből adódik a kérdés, hogy akkor honnan tudják azt, hogy ezeket a zenéket Tiesto játszotta? Úgymond nincs rá bizonyíték, mert nincs róla rögzített audio vagy video anyag. Egyébként más oldalakon is ugyan ezt a tracklistát találtam.2023. márc. 21. 20:15
1/1 anonim válasza:
Nekem a 2003-as felvétel 152 perces. A 2004-esről van videó és tracklist a Youtube-on, akkor a teljes 8 órás szettet ő nyomta, akkor valószínű, hogy a 2003-ast is végig ő keverte. Bár a Club Life sorozatban régen volt olyan, hogy a műsor első felét Tiesto csinálta, a másik felét pedig vendég DJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!