Szerintetek Jisoo eleinte miért nem adott ki szóló dalt?
Akkor kérlek mondj már egy olyan Kpop idolt akit te szépnek találsz
https://www.youtube.com/watch?v=4XZz3WXRw0A
Kommenteknél második :D
Még a YouTube is tudja mi a szép. :)
Jaj persze mert a közösségi felületek nem írkálnak egymásnak mindenféle nyalizast hogy növeljék a népszerűségüket 😂😂
A YouTube, TikTok minden felkapott dologhoz kommentel:DD
Szép idol? Son naeun. Tessek na ő szép
Rose arca meg egyszerűen büntet, sminkkel, plasztikaval, mindennel együtt.
#33 Nyilván nem is gondoltam komolyan. Ez számomra is világos, hogy működik, csak poénból írtam...
#34 Sok másik szép lányról is tudnék képet linkelni, amin nem tűnik olyan szépnek.
Tudod mikor lehet megmondani valakiről, hogy szép?
Ha élőben találkozol vele.
Plusz a smink és a ruhák csodákra képesek, plasztikai műtét szintén, ha tényleg profi csinálja. Pl. Én a plasztikát és a sminket nem szeretem egy nőn, de mivel úgysem fogok találkozni vele sosem, ezért nem is érdekel/zavar annyira. Ha van egy szép ruha (vagy bármely öltözék) ami jól áll egy szép nőnek, akkor az a lány/nő mégszebb lesz, ennyi.
Ha Rosé-ra rákeresek Google-be és végignézem az első 20 képet, alapvetően egy szép lányt látok. Lehet élőben nem olyan szép, mint a képeken és a zenei videókban, de annyira nem foglalkoztat, hogy ez zavarjon, mert kb. 10 ezer kilométerre van innen. 🤷♂️
#34 Sok másik szép lányról is tudnék képet linkelni, amin nem tűnik olyan szépnek.
Jah csak nem ilyet :DD
Nem az album borítót kell nezni amin van 20 kiló retus hogy szinte csak nyomokban hasonlít magára
Engem ebben csak az zavar hogy mennyire egyszerűek az emberek, ha valaki híres lesz és épp meno öt imádni akkor jön a gyonyoruzes meg egy ilyen nagyon nem szép lanynal is….
Sok negatív, és pozitív válaszok vannak itt. Én azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy szép. Nem értem, hogy a 16+os korcsoport miért kritizál, mert a kisebbeknek kéne példát mutatniuk. Ja és nincs is ez benne a kérdésben ez a történet.
Ja és a kérdésre válaszolva azért, mert 2020 óta a Kdramakon dolgozott, pedig már akkor kijött volna a szólója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!