Miért nem tudok Spotify-on keresztül zenét hallgatni a TV-men?
Adott egy LG webOS UP......... számú TV-m, ami eddig (kicsivel több, mint 1 éve üzemel), és eddig minden gond nélkül tudtam zenét lejátszani rajta.
Viszont akadt az a probléma, hogy egyszerűen mikor elindítanék egy zenét egyszerűen nem kezd el lejátszani és nem csinál semmit, nincs ott legalul az indítás gomb sem.
Ma kellett újra elfogadjam a használati feltételeit a TV-nek, meg frissítenem a TV szoftverét, meg a Spotify-t is, azóta nincsen ott a lejátszás gomb.
Nyomogathatom én a gombokat is, nem reagál rá. Én próbáltam tényleg mindent, amivel még működésre bírhatnám.
Újratelepítettem az alkalmazást (semmi..), összekapcsoltam a telefonos fiókommal egy zenét elindítva, úgy sem.. Összekapcsolódik, az alkalmazás a jelnél annyit ír, hogy Kapcsolódás... de nem kapcsolódik, a TV-s alkalmazás egy ideig próbálkozik, majd újraindul és próbálna megint kapcsolódni, de nem sikeres
Bármilyen tippetek van esetleg e kapcsán?
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!