Veres Béla1 kérdése:
Létezik olyan dal,amikor az előadó sokkal,de sokkal jobb,mint az eredeti előadó?
Figyelt kérdés
Itt nemcsak a hangra gondolok,hanem a hangszerelésre is.Az én kedvencem:Lana Del Rey-Summertime Sadness dala feldolgozva rock változatban.Az előadó Violet Orlandi.Véleményem szerint hangban,hangszerelésben és tempóban is sokkal,de sokkal jobb,mint Lana.2023. márc. 12. 16:54
1/9 anonim válasza:
Szerintem a Dream Theater jobban előadta sokkal a Dark Side of The Moon-t mint a Pink Floyd valaha, és mindezt nagyon hitelesen.
Szóval részemről ők, és azért nem 1 egyszerű popdalról beszélünk hanem nyugodtan állíthatjuk hogy minden idők legjobb rock-konceptalbumának egyikéről.
2/9 anonim válasza:
Pet Shop Boys: Always On My Mind-ja szerintem sokkal jobb, mint az Elvis-féle változat.
3/9 anonim válasza:
A Gamma Ray It's a Sinje szerintem sokkal jobb, mint a Pet Shop Boys-féle változat.
4/9 anonim válasza:
A Ghost It's a Sinje szerintem sokkal jobb, mint a Gamma Ray-féle változat.
6/9 anonim válasza:
Ajánlani tudom a Glee című sorozatott és abban elhanzott dalokat. Van amelyik szerintem jobb mint az eredeti.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Nekem ez személy szerint jobban tetszik mint az eredeti
9/9 anonim válasza:
Szerintem az Asking Alexandriától a Closer című szám feldolgozása jobb, mint az eredeti Nine Inch Nails verzió.
Feldolgozás: https://www.youtube.com/watch?v=FmbI150NABA
Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=PTFwQP86BRs
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!