Elektromos gitárnál megszorult a nyakpálcát állító csavar. Mi okozhat ilyet egy gitárnál? Orvosolható otthon, esetleg hangszerész meg tudná lazítani?
Figyelt kérdés
Van egy elektromos gitárom, ami még soha nem volt beállítva, új gitárként vásároltam, majdnem 1,5 éve. Körülbelül a 150 ezer forintos kategória, tehát még élnie kell a garanciának is. Pár hete cseréltem a húrokat, utána az egyik húr furcsán zörgött. Gondoltam, mivel soha nem állítottam még ezt a gitárom, megpróbálkozom vele. Viszont egyszerűen nem tudom megmozdítani a nyakpálcát állító csavart, pedig elég erősen próbálkoztam vele. Kapott egy kevés WD40-et is. Nyilván olyan mértékben erőlködtem, hogy az imbusz csavar ne sérüljön. Lehet, csak valahogy nagyobb erőt kellene kifejtenem rá?2023. márc. 11. 18:53
1/1 anonim válasza:
A WD40 rossz ötlet volt egy garanciális hangszernél, erről majd mélyen hallgass. Ha valóban nem mozdul a pálca, akkor elő a garancia papírokkal és irány a hangszerbolt. Illetve, ha külföldről rendelted, akkor telefon és ártatlan hangon megkérdezni, hogy most mi van? Azért kell a telefon, mert garanciális esetben az eladó küld futárt az eszközért, és fizeti az oda-vissza szállítgatást, ami ugye nem mindegy. Még az is lehet, hogy nem szaroznak, felajánlanak egy másik gitárt, ha olyan helyen vetted. Szóval mindenképp a garancia érvényesítése legyen az első út! Ha van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!