Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valakinek meg van az Irie...

Valakinek meg van az Irie Maffia- That Game zeneszövege?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, megköszönném!!
2010. okt. 6. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:

There is a game, that we all play. The game is called life and all the rules are insane.

Bad boys and girls, there's no cheating allowed, but if you earn your respect then you can ...?.

You might be lost when you ...?, well you think, all you swim, or you spark all flame and you make it burn. If you want in, then you have to pay cause nothing comes for free and this is a serious game.

All you just be singing a blues.

Find out the ways and find out that what's in those wipes.

If you are moving ahead then you better to thank it your stars.

I swear in these infinite rounds, there's an unstoppable force.

And if you wanna reach the end then you gonna be stay on your ...?

MIELŐTT BÁRKI BELEKÖTNE: Fogalmam nincs a dalszövegről. Most írtam le, hallás után, éjjel háromnegyed háromkor és vannak részek, amit nem igazán értek. Én is nagyon örülnék ha valaki(k) leírná(k) az Irie Maffia szövegeit, mert nem mindig érteni és néha már bosszant. Igen tudom, tanuljuk meg, de ez nem olyan könnyű. :D

Amit Columbo énekel benne, szinte jó ha egy szót értek belőle.

Remélem használt valamit a válaszom. :) Üdv!

2011. jún. 23. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!