Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a legdurvább Metál...

Melyik a legdurvább Metál zenekar?

Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Impaled Rectum. Szimfonikus poszt-apokaliptikus rénszarvas-daráló extrém harcos-pogány skandináv-félszigeti metalzenét játszik.
2023. márc. 6. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a durva?

Van, amelyiknek a szövege az, van, amelyiknek a zenéje.

Én nem igazán találkoztam még olyannal, ami mindkettő - mámrint valóban mindkettő, hogy szanaszét darálja a füled a zene és a szövegtől terápiára kell menned. (Igaz, nem vagyok nagy dalszöveg-kereső/fordító.)

Vulvodynia - Flesh Tailor - ez pl. arról szól, hogy megnyúzza a nőt, felveszi a bőrét, és a p__a lyukán kilógatott farkával maszturbál.

Vagy ott az Infant Annihilator, annak is kemény szövegei és zenéi vannak.

2023. márc. 6. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én kizárnám a modern deathcore zenéket mert giccsesek és "műanyagok". Az Infant Annihilator sem kelti azt a keménységet, inkább néhol túlzó és vicces, rájátszanak de éppen ezért soha nem válik jelen korunk Slayer-é.

Szerintem a részletekben rejlik, a hitelességben. Elindulnék 2 irányból, egyik legyen az goregrind-death metal és akkor megtaláljuk a Carcass-t. Őket máig sem übereli senki, nagyon jó koncepció mindez nagyon realisztikusan átadva. Ők elsősorban az agresszív tempójú zenével érték el, de megvoltak a dallamok és nem eszeveszett módon daráltak éppen ez adta a zene lényegét.

Másik legyen a doom-death metal itt szerintem olyan bandák férnek bele, mint az Autospy vagy a korai Opeth/Katatonia. Ők elsősorban a hangulattal öltek, a szövegviláguk is nagyon vészjósló, néhol elég "durva".

És akkor gyakorlatilag ott tartunk hogy minden modern extreme banda ezekből él, semmi másból. Talán 1 kivétel akad, az a Meshuggah. Azzal, hogy a djent-t ilyen extrém irányba vitték szerintem simán oda lehet tenni a másik 2 csoporthoz.

Szóval szerintem jelenkorban Meshuggah, de az elmúlt évtizedekben szerintem nem lettek keményebb/erőteljesebb a heavy metal műfaj csak egy csomó más könnyűzenei elemet is beépítettek.

2023. márc. 6. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

30 éve erre esküszöm:

Blasphemy-Fallen angel of doom

2023. márc. 7. 07:47
 5/5 Kucc ***** válasza:
100%
én azt mondom "Xavleg..." vagy esetleg Infant Annihilator. nem kell komolyan venni őket de a hangzás durva xd
2023. márc. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!