Aki szereti, ha nagy hangerőkülönbségek vannak egy zenében, az miért szereti?
Figyelt kérdés
Ez már foglalkozat egy ideje, hogy mi lehet ebben olyan jó. Nekem már az is zavaró, hogy minden zeneszámnál piszkálnom kell a hangerő gombot, mert nem minden szám hangereje egyforma. Azért az meg már végképp idegesítene, ha még zene közben is tekergetni kéne a hangerőt, ezért szeretem, ha normálisan kiegyenlítik a hangerőt, amikor masterelik a zenét, leginkább ilyeneket hallgatok amúgy is.2023. márc. 1. 22:04
1/4 anonim válasza:
Hangerőkülönbség? Szóval dinamika? Bebhaszna ha nem lenne.
2/4 anonim válasza:
Dinamikakompresszió? Broáf, pfujjj...
3/4 anonim válasza:
"Nekem már az is zavaró, hogy minden zeneszámnál piszkálnom kell a hangerő gombot..."
A modern kori ember viszontagságai...
Örülj, hogy van mit enned, meg hogy fűtött helyen lehetsz amikor odakint fagy!
4/4 miccamacca válasza:
Kedves hozzászólok......
A lényeg tényleg csupán annyi hogy legyen benne dinamika, mikor a dal eléri a tetőpontját akkor hangosabb a dal hogy jobban megtudja élni a katarzist a hallgató. Ennyi az egész. További szép napot <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!