Hogyan állítanátok sorba énekhang, énektudás alapján a következő énekesnőket?
Ariana Grande rendelkezek a legjobb adottságokkal ilyen téren, de szerintem abszolút nem használja ki.
Sia szintén kitűnő, de ő meg nem használja jól és sok technikai hibát is vét.
Adele elég képzett és jól is használja, rengeteget fejlődött az évek során.
Lady Gaga, Rihanna és Beyoncé szerintem átlagos énekesnők, leginkább a stílusuk és a jól megírt dalok teszik őket naggyá. Nagyjából ennyi.
Mivel őket nem hallgatom nagyon és élőben sem láttam ezért nem volt olyan könnyű.(metalénekesnőket jobban ismerem, és szerintem ők jobbak is, bár Ariana-t megnézném más stílusban, mert tényleg énekesnek született)
köszönöm a választ, jó volt olvasni:) viszont Lady Gagaval es Beyoncéval kapcsolatban nem értek egyet. Lady Gaga szerintem a Csillag születikben nagyon nagyokat énekel, a gagyi pop számai után számomra nagy meglepetés volt.
Beyoncé-val kapcsolatban: ezt ismered?
https://www.youtube.com/watch?v=ccthIuJOi5A&ab_channel=Dingl..
szerintem itt megmutatkozik mi a különbség egy nagyon jó énekesnő és egy szupersztár között.
1.Rihanna (Különleges a hangtónusa és nem hasonlít senkiéhez. Sajnos kevésbé használja ki).
2.Lady Gaga (Jó hangja van, jól is használja).
3. Sia (erőteljes a hangja, jól használja).
Beyoncé (jó hangja van).
Ariana Grande (jó hangja van, de nem különleges).
Adele kimaradt bocsánat, számomra ő Sia-val egy szinten van.
4. Beyoncé
5. Ariana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!