Írnátok nekem zene címeket?
Ennek a zenének tetszik a basszusa egy zenét sem találtam ezen kívűl aminek ilyen jó a basszusa legalábbis az én JBL hangrendszeremen szépen szól a basszus ezzel a zenével. Szóval tudtok olyan zenét, aminek ilyen basszusa van? Ja és, ennek a basszusnak vagy dobnak, mit tudom én, mi a neve? (Pl a doboknál is van az fl studio alkalmazásban, hogy kick dob stb)?
(Oo na hát ezt elég szarul fogalmaztam meg de nem tudom hogy mondjam)
Én értem mit akarsz mondani és szerintem Future house, de annyira nem tartom számon ezeket, szóval itt van pár azok közül amiket mostanában hallgatok:
Illetve még a felsorolás előtt: amit linkeltél arról 10ms után ez ugrott be az alapja miatt, szerintem nagyon hasonló (ezt nem szoktam hallgatni):
https://www.youtube.com/watch?v=B7UvM_w-zt8
Ezek meg azokat amiket mostanában hallgatok és talán jók lehetnek:
Hogy lehet ezt egyáltalán zenének nevezni? Maradjunk a zaj kifejezésnél, ha szabad kérnem.
Mellesleg hogy nem kapsz agyf*szt a reggaeton ritmustól?
A zene olyan csodálatos dolog, szóval tégy egy szívességet magadnak, és kezdj el egy kicsit ismerkedni vele.
A 4#esnek küldök egy kis zajt: [link]
klippel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!