Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zeneszámot,...

Keresek egy zeneszámot, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sem az előadó, sem a címe nem jut az eszembe. Jól indulunk :) Kérlek segítsetek, hátha nektek beugrik.

Szóval:

Amerikai, férfi énekes, 2010-2011 környéken hallottam többször is a Petőfi Rádión.

A klipjében a történet szerint egy fiatal baráti társaság érkezik Las Vegasba, ahol a hotelban a főszereplő srác észreveszi a szobalányt és meghívja magukkal partyzni. A lányra adnak egy sárga ruhát és bevetik magukat az éjszakába, ahol szimplán jól érzik magukat, romantikáznak kicsit, majd reggel mennek haza. Aztán másnap összefutnak a hotelban, mint vendég és személyzet és néznek egymásra furcsán.

Olyan dalszöveg rémlik, hogy “give me a sunshine” meg “looking my reflection in the mirror”.

Nos, a gugli nem volt a témában a barátom, kerestem régi toplistákban, dalszövegekben, de semmi… őrjítő… főleg ha dallamtapadással egész nap dudorászom. Hátha valaki ennyiből felismeri :)

2023. febr. 18. 17:43
 1/3 Bezime91 ***** válasza:
2023. febr. 19. 13:33
 2/3 A kérdező kommentje:
És igen!!! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! 3 hónapja ezen vergődök :D
2023. febr. 20. 07:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Fu, még egyszer nagyon köszi!

Kb. a felére rosszul emlékeztem, mégis kitaláltad. Egy hős vagy! :)

2023. febr. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!