Keresek egy zeneszámot, tudnátok segíteni?
Sem az előadó, sem a címe nem jut az eszembe. Jól indulunk :) Kérlek segítsetek, hátha nektek beugrik.
Szóval:
Amerikai, férfi énekes, 2010-2011 környéken hallottam többször is a Petőfi Rádión.
A klipjében a történet szerint egy fiatal baráti társaság érkezik Las Vegasba, ahol a hotelban a főszereplő srác észreveszi a szobalányt és meghívja magukkal partyzni. A lányra adnak egy sárga ruhát és bevetik magukat az éjszakába, ahol szimplán jól érzik magukat, romantikáznak kicsit, majd reggel mennek haza. Aztán másnap összefutnak a hotelban, mint vendég és személyzet és néznek egymásra furcsán.
Olyan dalszöveg rémlik, hogy “give me a sunshine” meg “looking my reflection in the mirror”.
Nos, a gugli nem volt a témában a barátom, kerestem régi toplistákban, dalszövegekben, de semmi… őrjítő… főleg ha dallamtapadással egész nap dudorászom. Hátha valaki ennyiből felismeri :)
Fu, még egyszer nagyon köszi!
Kb. a felére rosszul emlékeztem, mégis kitaláltad. Egy hős vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!