Mi ez a botrány, ami most Bushido körül zajlik? Miért lett divat utálni őt?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 11:17
1/4 anonim válasza:
Nem tudom ki utálja a szamurájokat.A Busidó egy példa értékű normarendszer.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem a normarendszerre gondolok, hanem a német rapperre, akit ugyanígy hívnak.
2023. febr. 12. 13:15
3/4 anonim válasza:
#2 ezt ajánlott lett volna a kérdésben leírni. Nem mintha bárki tudná hogy ki az, így botrányról sem érdemes beszélni. Hisz még te sem tudod miről van szó, pedig te elvileg tudod hogy ki ez. :)
4/4 anonim válasza:
Röviden Bushido nem akart tovább együtt dolgozni egykori menedzserével és barátjával, Arafat Abou-Chaker-ral, aki ezt nem nézte jó szemmel, állítólag fenyegette, bezárta egy irodába, megdobta egy vizespalackkal és egy székkel. Ebből lett egy 3 és fél éves per, ami alatt Bushido rendőri védelem alatt állt. Igazából azért utálják, mert régen sok számában a rendőrséget szidta, és emiatt nem tartják hitelesnek, hogy fegyveres rendőri kísérettel lépett csak ki a házból. Elvileg a rendőrségnek kötelessége volt védelem alá helyezni, szóval nem ő akarta, de azt is megérteném, olyan emberekkel szemben, akik egy több száz fős szervezett bűnözéssel foglalkozó csoport tagjai, szerintem indokolt volt ez. Közben Bushido és a családja Dubai-ba költözött, a vádlottaknak csak pénzbüntetést kellett fizetni végül. Annyian nem utálják Bushidot, most is turnézik teltházas koncertekkel, azért egy 20 éves karriert nem lehet semmissé tenni egy ilyen üggyel. Nekem személy szerint nem változott a véleményem róla, várom az új albumot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!