Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » T.Dany, KKevin, Rico, Manuel,...

T.Dany, KKevin, Rico, Manuel, Miss Mood, ezeket az előadókat ilyen gettósok hallgatják?

Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 17:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
szerintem igen az összes osztalytarsam ezt hallgatja kajakra a fürdőben megy a cigi vagy nmozsdoban nagyba nyomjak
2023. febr. 3. 22:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem, ezt mindenféle ember hallgatja, általában amolyan trendből, vagy trashből teszik. Ezt leginkább az bizonyítja, hogy a koncertjeik többsége kocsmákban, vagy apró klubokban van, hiszen nincs valódi, fizetőképes rajongótáboruk.
2023. febr. 5. 00:13
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Azért nem hiszem hogy mindenféle ember hallgatja.

Csak a zeneileg igénytelenek hallgatnak ilyet, akik nem tudják felismerni az igényes zenét és ezeket a lecsúszott előadókat zenésznek merik nevezni.

Normálisabb körökben sértésnek mondanák, hogy zenésznek nevezik őket, a normálisabb előadókra nézve. Vagy nem is ismerik a nevüket.

2023. febr. 8. 06:34
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Én közülük T. Danny-t és Manuel-t hallgatom. Habár ritkán, de előfordul, hogy Kkevin-t is.

Jelenleg egyetemre járok, illetve két középfokú nyelvvizsgám is van, de ezeket csak a kérdés miatt írtam le, nem flexelésből.

Nem feltétlen kell "olyan" lenned, hogy szeresd az ilyen zenét.

De ez attól is függ mely zenéket hallgatod tőlük.

Csak szemléltetésként leírom a kedvenc számaimat tőlük:

T.Danny - Woah

Manuel - Popstar, 100 hiba

Szóval ha tetszik hallgasd nyugodtan!

Szerintem elsősorban nem a zenei ízlésed miatt fog eldőlni, hogy milyen ember vagy. A valóság akkor derül ki, amikor élőben beszélsz/ismerkedsz valakivel.

Cheers!

2023. ápr. 23. 04:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Pedig szerettem volna megnyugtatni magam, hogy ennyire minősíthetetlen konzum szar zenéket, csak a társadalom alsó harmada tud befogadni, de amit leírtál, ez így még jobban nyomaszt...
2023. ápr. 23. 04:44
 6/14 anonim ***** válasza:

T.Danny - Woah

Manuel - Popstar, 100 hiba

Ezek a dalok miről szólnak?

2023. ápr. 23. 06:26
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Remélem nem mérnökire vagy orvosira jársz és nem kell csalódnom egyikükben sem.
2023. ápr. 23. 18:15
 8/14 anonim ***** válasza:
14%

#6 Ha szorult beléd egy kis szövegértés, akkor nélkülem is rájössz miről szólnak.

Nem csak ilyen zenét hallgatok:

EDM, Rap, Trap, Pop, Rock, mulatós, orosz hardbass,.. Kb. mindent. Angolul és magyarul is.

Magyar zenét 3 éve kezdtem el hallgatni, amikor bejöttek az újak még covid idején.

Ami előtte volt az nagyon nem az én világom volt.

Majka, Curtis, G.w.M, Esemm, Missh, Hiro stb. egyiket sem szerettem.

Régiek közül akiket szerettem az ByeAlex, Krúbi, Wellhello, Halott Pénz, Follow The Flow, BSW, stb.

Azért ezek nem G.w.M szinten vannak. 😀

A mostaniak: Valmar, Manuel, T.Danny, Azahriah, Desh, Dzsúdló, Beton Hofi, Bruno x Spacc, stb.

Közülük nekem egyértelműen Azahriah a kedvencem, de a többieknek is vannak jó számaik.

Én minden műfajban megtaláltam azokat akiket szívesen hallgatok, szerintem fontos a nyitottság zenei téren.

Plusz egy közös téma attól függően épp kivel beszélgetsz.

Manapság már amúgy sem könnyű megtalálni a közös nevezőt, az internet miatt ugyanis nagyon sokszínűvé vált a világ.

Ezért érdemes megismerni új dolgokat, nem.pedig becsukott szemmel fikázni mindent.

Régen nem hallgattam pl. rap-et, sőt utáltam. Ez később megváltozott, megtetszett.

Minél többet hallgatod, annál jobban fogod megérteni miről is szól a rap és a flow.

Az én szememben pedig pont az minősíti magát, aki látatlanba elítél valakit amiért pl. Manuel-t hallgat.

A Rap is zene, akárcsak a többi műfaj. Persze ezt lehet mondani olyannak, akinek nem jön át a Flow lényege...

2023. ápr. 23. 21:38
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 "Ha szorult beléd egy kis szövegértés, akkor nélkülem is rájössz miről szólnak." - Szorult, ezért tudom, hogy Manuel és T.Danny számai nem szólnak semmiről. A szokásos trash kliséket megemlítik, ezen kívül rímpárok vannak és kész...
2023. ápr. 23. 22:26
 10/14 anonim ***** válasza:

#8 igen, mostmár biztos hogy nem, mert ilyen mellébeszélés után már rég kivágtak volna.

Nem tudom, hogy troll vagy-e, de sikerült felsorolnod a leggusztustalanabb és legsemmitmondóbb előadókat. Már csak Ákos hiányzik a felsorolásodból, meg Lil g.

Egyetlen amiben egyetértek az ezek mégrosszabbak:

"Majka, Curtis, G.w.M, Esemm, Missh, Hiro stb. egyiket sem szerettem."

Azahriah sem jobb, mint a többi, ő is ugyanúgy tele van autotuneolva az összes száma.

Én nem a #6 válaszoló vagyok, de szívesen elmondom, mire szól a T.Danny - Woah.

Eltekintek attól, hogy énekelni nem tud énekelni, csak a dalszövegre koncentrálok:

Az hogy T/1-ben beszél, nem tudom hogy királyi többes-e, de ez lenne a tippem, később sincs utalás másra.

Szóval előadja, hogy ő az igazi magányos farkas, aki nagyon egyedi és még be is fenyít, hogy meglegyen a szokásos genszterhangulat, ha már rappről van szó.

Utána megpróbál védekezni, hogy nem fizetett le senkit, önszántukból álltak az emberek mellé. De utána kiderül, hogy mégis valami maffiaszervezetről van szó. Aztán kiderül, hogy otthagyta az egyetemet, meg hogy nem tipik zsidó családból származik.

Utána felvág, hogy mennyi pénze van, de hogy kicsit sajnáltassa is magát, azt is elmondja, hogy neki milyen rossz, hogy dolgozni kell.

Tudja, hogy a zenéje csak most felkapott, mert a pop piac változik és ráunnak, valószínűleg tudja, hogy nem a minőséget képviseli a zenéivel, ezért ki kell élveznie.

Utána kiderül, hogy bisex és felvág vele, hogy mindenkit megd*gott, meg még a kutyáját is.

Folytassam? :DD

Ennél csak igényesebb zenéket szoktam hallgatni, ami tényleg szól valamiről és mellette jól meg is van komponálva. Ez szemét minden értelemben, lehet hogy ez neked tetszik, de inkább ne ráklámozzad szerintem.

2023. ápr. 24. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!