Guns n Roses vs. Rammstein. Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 13:23
4/18 A kérdező kommentje:
Meg írhatjátok még h miért.
2010. okt. 4. 18:02
5/18 anonim válasza:
Guns n roses. Egyszerűen jobban szeretem a zenéjüket. A Rammsteint nem bírom, az énekes hangja valami borzalom, Axl Rose orgánuma viszont szeirntem sokkal jobb. A zene is jobban bejön, és úgy átlagba, sokkal jobban szeretem!
6/18 anonim válasza:
Rammstein
Axl Rose sosem szeretem. Elhallgatni, még elhallgatom, de egy nagyképű, pöffeszkedő fafejnek tartom a magam részéről.
A Rammstein esetében maga a zene ami bejön elsősorban, a látványvilág kellemes bónusz a klippekben, koncerteken. :)
9/18 anonim válasza:
... és a káposztás tészta, vagy a krumplis tészta jobb e? Abszolút egyén függő. Ha itt valamelyikre több szavazat jön ki, akkor az a jobb, tényleg?? Mert akkor RAMMSTEIN!!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!