2/26 anonim válasza:
Heavy metal és alműfajai.(Symphonic Power Metal, Progressive Metal, Thrash metal etc.)
3/26 anonim válasza:
Én a kevésbé ismert zenéket kutatom. Néhány utóbbi felfedezésem: In this moment, La Yegros, Smoke City (de csak a Flying away album tetszik), Cardiacs: Sing to God, Igorrr, Dengue Dengue Dengue, La Femme (első lemezük), Mephistofeles, Las Historias...
5/26 anonim válasza:
#3: A Smoke City-t azért elég sokan ismerik szerintem. :)
7/26 anonim válasza:
6#
Az mit tud?
Egyik nap fúziós jazz-t, a másik nap pedig metalcore-t tolsz?
Értem én, de szabadjon már kételkedni ebben.
8/26 anonim válasza:
#7.Azok még nem is állnak olyan messze egymástól, most mondok egy Periphery-t akik használnak mindkettőt bőséggel. Vagy éppen a Tesseract.
De igazából a könnyűzenében minden-mindennel ötvözésre került, az opera, ill. a klasszikus zenei emelek is megtalálhatóak.
Szóval széles spektrum áll rendelkezésre zenéből, nyilván lehet kételkedni, de abszolút nem lehetetlen.(természetesen meghagyom a szót a 6-os válaszólónak is, ez csak egy kis "kitekintés")
9/26 anonim válasza:
Csak a metál feleségek jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!