Valóban létezik a barna hang?
Figyelt kérdés
Olyan hangfrekvencia amely ellazítja a záróizmokat.Ezáltal aki ezt hallja az becsinál.#barna hang,becsinált,bélsár
2023. jan. 29. 17:08
3/4 Salx Narval válasza:
Az én hangomra egyszer ezt mondta az egykori kedvesem. Csak remélni merem, hogy nem pont erre akart utalni vele.:D
4/4 anonim válasza:
A barna hang, mint hang létezik. Éppúgy, mint a fehér-zaj, a rózsaszín-zaj és az összes többi ilyen. Magyarul egyébként érdekes módon vörös-zajnak hívják (pedig angolul Brown-noise). Viszont az, hogy ellazítaná a záróizmokat és hasonló, az szerintem hülyeség. Bár ha az ember több percig hallgatja, akkor kedve lenne elaludni, de ez a rózsaszín/fehér zajnál is van, szerintem a monotonitása miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!