Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a kedvenc tagod a BTS-ből?

Ki a kedvenc tagod a BTS-ből?

Figyelt kérdés

2023. jan. 20. 13:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
#9 Igazán sajnállak, hogy ennyire le vagy maradva. Minden tekintetben.
2023. márc. 3. 13:28
 12/24 anonim válasza:
84%

#9 ha enyire nem értedz a dolgokhoz és a kpop-hoz akkor...

1 miért válaszolsz egy ilyen kérdésre ?!(nem is ide tartozó válaszal)

2 amúgy vannak olyan bandák akikben fiuk és lányok is vannak.

A biasom egyértelmű ... lachimolala

2023. márc. 9. 08:15
 13/24 armygirl13 válasza:
72%
#10 örülök, ha feldobtam a napodat :D (6-os vagyok)
2023. márc. 10. 15:55
 14/24 NTBS ***** válasza:
29%
Nincs kedvenc.
2023. márc. 27. 16:10
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Jimin <3
2023. ápr. 29. 12:21
 16/24 anonim válasza:
43%
Hát ha sorba kéne őket rakni akkor suga, jimin, jk, V, Rm,hope, jin. De Suga a best. Most készül is róla egy portré ami megy a falamra.
2023. júl. 27. 12:02
 17/24 anonim ***** válasza:
39%

1. Jimin

2. Suga

3. Jungkook

4. Taehyung

5. J-Hope

6. RM

7. Jin

Hogyha sorba kéne állítani, akkor ez lenne nekem a sorrendem. Azért sajnálom szegényt Jin-t, hogy ide sikerült raknom. Meg az utolsókat. De így jött ki nekem. Szóval Jimin a kedvencem nekem. Ennyi!

2023. júl. 27. 12:26
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

A kettes válaszolót nem értem, hogy miért kellett lepontozni és lerasszistázni. Szó szerint annyit írt, hogy "Egyik sem." Ez akár azt is jelentheti, hogy mindet egyformán szereti, nincs kedvenc - mint ahogy a 14-es írta, akit szintén lepontoztak.

De ha valaki még nem is szeret, vagy csak nem ismer egy együttest, nem lesz automatikusan "rasszista". (Egyébként már kicsit elcsépelt ez a jelző, újabban divat lett mindenkire ráhúzni...)

A kérdésre:

Nem tudok választani közülük kedvencet.

( Értse mindenki úgy, ahogy akarja :P )

2023. aug. 8. 17:01
 19/24 anonim ***** válasza:
20%
John, Paul, George, Ringo
2023. dec. 16. 19:08
 20/24 anonim ***** válasza:
75%

Jin! Nyilván valóan

Azért mert igazából nem csak az üfitő külseje miatt fogott meg hanem nag,ön vicces belső apai humáraival és tetszik hogy ilyen széles a válla imádom ajkait,hogy ilyen szép telt de nem szimmetrikus nagyon gondoskodó még főzni is tud!

Imádom tökéletes puha hibátlan bőrét! És azokat a nagy szemeit ami néha nem is nagy!

Annyira aranyos!

Jóképű!Jóképű!jóképű!

WORLD WIDE HANDSOME!

Tökéletes álla formája van ilyen V alakú és tökéletes arc formája is van tudösok és sok plasztikai sbészek is kimutatták hogy Kim Seok Jönnek tökéletes arcai vannak és megfel a koreaiszépség látványnak is! Plusz még valamilyen babagyár szerint is Kim SeokJin a legjóképűbb ember a VILÁGON.Japán szerint ő a legjóképűbb férfi bálvány(ezt emberek szavazták meg és neki lett a legtöbb szavazat)!És 2016-2021-ig ő volt a leghelyesebb férfi idol/bálvány ezt sok ember is kitette shortsra és a mesterséges intelligenciát is megkérdeztem!

És rettenetes jó a testartása, vannak ám neki is irtó menő skilljei!És nagyon jó teste van a tagok szerint ezért el is hiszem!

Amúgy itt egy rangsor:

1:jin

2:Jungkook

3:Jimin,V/Kim Taehyung

4:Jhope

5:RM/Rap Monster

6:Suga (Nem bírok vele azonosulni)

2024. febr. 20. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!