Ki a kedvenc tagod a BTS-ből?
#9 ha enyire nem értedz a dolgokhoz és a kpop-hoz akkor...
1 miért válaszolsz egy ilyen kérdésre ?!(nem is ide tartozó válaszal)
2 amúgy vannak olyan bandák akikben fiuk és lányok is vannak.
A biasom egyértelmű ... lachimolala
1. Jimin
2. Suga
3. Jungkook
4. Taehyung
5. J-Hope
6. RM
7. Jin
Hogyha sorba kéne állítani, akkor ez lenne nekem a sorrendem. Azért sajnálom szegényt Jin-t, hogy ide sikerült raknom. Meg az utolsókat. De így jött ki nekem. Szóval Jimin a kedvencem nekem. Ennyi!
A kettes válaszolót nem értem, hogy miért kellett lepontozni és lerasszistázni. Szó szerint annyit írt, hogy "Egyik sem." Ez akár azt is jelentheti, hogy mindet egyformán szereti, nincs kedvenc - mint ahogy a 14-es írta, akit szintén lepontoztak.
De ha valaki még nem is szeret, vagy csak nem ismer egy együttest, nem lesz automatikusan "rasszista". (Egyébként már kicsit elcsépelt ez a jelző, újabban divat lett mindenkire ráhúzni...)
A kérdésre:
Nem tudok választani közülük kedvencet.
( Értse mindenki úgy, ahogy akarja :P )
Jin! Nyilván valóan
Azért mert igazából nem csak az üfitő külseje miatt fogott meg hanem nag,ön vicces belső apai humáraival és tetszik hogy ilyen széles a válla imádom ajkait,hogy ilyen szép telt de nem szimmetrikus nagyon gondoskodó még főzni is tud!
Imádom tökéletes puha hibátlan bőrét! És azokat a nagy szemeit ami néha nem is nagy!
Annyira aranyos!
Jóképű!Jóképű!jóképű!
WORLD WIDE HANDSOME!
Tökéletes álla formája van ilyen V alakú és tökéletes arc formája is van tudösok és sok plasztikai sbészek is kimutatták hogy Kim Seok Jönnek tökéletes arcai vannak és megfel a koreaiszépség látványnak is! Plusz még valamilyen babagyár szerint is Kim SeokJin a legjóképűbb ember a VILÁGON.Japán szerint ő a legjóképűbb férfi bálvány(ezt emberek szavazták meg és neki lett a legtöbb szavazat)!És 2016-2021-ig ő volt a leghelyesebb férfi idol/bálvány ezt sok ember is kitette shortsra és a mesterséges intelligenciát is megkérdeztem!
És rettenetes jó a testartása, vannak ám neki is irtó menő skilljei!És nagyon jó teste van a tagok szerint ezért el is hiszem!
Amúgy itt egy rangsor:
1:jin
2:Jungkook
3:Jimin,V/Kim Taehyung
4:Jhope
5:RM/Rap Monster
6:Suga (Nem bírok vele azonosulni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!