Lehet egyaltalan pengeto nelkul gitart tanulni?
Figyelt kérdés
Akusztikus gitarom van, egyreszt azt hallottam ahhoz nem mindig szoktak pengetot hasznalni, masreszt nem az en stilusom vagy hogy mondjam. 1napja kezdtem foglalkozni vele, de orak ota csak olyan oktato videokat talalok amihez elobb - utobb pengeto kell. Tudom, hogy van olyan amikor csak ujjal jatszanak, de igy is meglehet tanulni?2023. jan. 17. 20:28
1/5 Mojjo válasza:
Ha olyan stílust akarsz megtanulni, ami pengető nélküli, akkor azt nem hogy pengető nélkül is, hanem csak és kizárólag pengető nélkül tudod megtanulni :)
Keress rá a fingerstyle szóra, amikor oktatóanyagokat keresel.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, rakerestem de rogton csak dalokat mutat.. Lehetne azzal is kezdeni tanulni? Nem kellene elotte akkordokat gyakorolni vagy ilyesmi?
2023. jan. 17. 22:06
3/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet.
Van olyan stílus amihez semmiképp sem kell.
pl ehhez sem: https://www.youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4
4/5 Mojjo válasza:
5/5 anonim válasza:
Konziban pengető nélkül tanultam és gyakran így gitározom elektromoson is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!