Az baj ha gyűlölök rokiba járni?
Figyelt kérdés
Eddig se rajongtam az ilyen helyekert de most szinte az egesz osztalyom megy és engem is hivtak, de en nem tudom jol erezni magam az ilyen helyeken. Ez mennyire baj?2023. jan. 16. 16:22
2/4 A kérdező kommentje:
Szorakozohely, Miskolcon
2023. jan. 16. 17:46
3/4 anonim válasza:
#1 Rockwell klub a neve, csak a miskolciak rokinak becézik.
Átlagos klasszikus diszkó, jellemzően egyetemistákkal, mivel az egyetemvárosban van. Általában szorgalmi időszakban van buli kedd-csütörtöki napokon, meg szombaton néha felnőttparty-k, egyéb rendezvények. Asszem pénteken van olyan tini party, akkor talán 16+ a korhatár, egyébként 18+
Van 3 terem, abból hétközben 1 van megnyitva, hétvégén mind a 3, de szerintem kicsi, én 5-6 éve jártam oda szórakozni, egy idő után elegem lett a tömegből.
4/4 A kérdező kommentje:
Aha ertem köszönöm!
2023. jan. 19. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!