Én egy zenész vagyok?
Figyelt kérdés
Én két hangszeren játszok, két zenekarban. (Szaxi, fuvola)
De csak hobbi szinten. Lassan tíz éve tolom, és még egyszer sem merült fel bennem ez a kérdés.
Zenész vagyok?
2023. jan. 14. 09:52
1/15 anonim válasza:
Ha eddig nem jutott eszedbe, akkor garantáltan nem, legfeljebb szoktál zenélni.
4/15 anonim válasza:
Hobbizenész vagy, ami szerintem menő.
5/15 anonim válasza:
#4 Egyetértek! Szerintem is. Próbálkoztál már dalszerzéssel?
6/15 veterán vas válasza:
Nem. Te egy olyan vagy, aki kétfelé/kétfélét fúj. ;)
7/15 anonim válasza:
De még mennyire ;) Keveseknek adatik meg, hogy tudnak hangszeren/hangszereken játszani.
Ötössel egyetértek, ha még nem próbáltad, akkor 10 év után megérne egy próbát, hátha örömöt lelsz ebben is😊
8/15 anonim válasza:
Persze! Vannak szintek, de attól még "zenész" vagy. Nem hivatásos, tehát, ha azt kérdezik, hogy miből élsz nem azt fogod mondani, hogy zenész vagyok, hanem, mondjuk, hogy fodrász, vagy portás. Ettől még ugyanannyira vagy zenész, mint a formula pilóta és Mari néni autóvezető.
Fentiekhez tenném hozzá, hogy nem a dalszerzés teszi a zenészt. Persze ettől még nem tilos.
9/15 lacko62 válasza:
igen, zenesz vagy. en kis srac korom ota szinte minden hangszeren, amit kezembe vettem, egyszeru dallamokat azonnal eltudtam jatszani.aztan legjobban a gitar erdekelt. 2 zenekarban gitaroztam meg enekeltem is.manapsag viszont mar csak idehaza zenelgetek...gitaron, basszusgitaron, billentyukon, citeran, szajharmonikan. volt hegedum is, azon is tudtam, de nemtudtam megbaratkozni a hangszer tartasava, igy ezt eladtam.de nagybogon, csellon is zeneltem nepi zenekarban. ugy hogy van zenesz multam. es ha te is enelsz nyilvanosan is, vagy csak ha odahaza, akkor is zenesz vagy, mert van thetseged...
10/15 anonim válasza:
Akkor leszel igazi zenész, ha elvégzed a Zeneművészeti Főiskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!