Harley Benton CG-15 kombóról valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Egy ilyesmi kombóra lenne most szükségem, az a lényeg, hogy olcsó legyen, és kicsi. LEhet írni hogy gyűjtsek nagyobbra, de van nagy kombóm, és most olyan kéne, amelyiket tudok hordozni biciklin is akár. A márkára is mondanak sok rosszat, de én meg vagyok elégedve a Harley kombókkal.
Arra lennék kíváncsi, hogy nincs-e doboz hangja. Más hasonló kombónál hallottam hogy olyan mű hangja volt, de 1-2 kiskombónak pedig teljesen jó hangzása van.
A torzítás sem lényeg, mert van hozzá effektem, csak ha valaki használt már ilyet, légyszi írja meg a tapasztalatát.
Köszi
2010. okt. 3. 01:34
1/2 anonim válasza:
szia
én inkább a roland cube15öt javasolnám.
2/2 slash vs ashba válasza:
nagyon jo a 15 horodozasra..ide oda..., maskepp a 20-ast ajanlom:P..nekem ish olyan van:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!