Van még valaki rajtam kívül, aki hallgat 80-as slágereket?
Figyelt kérdés
Foreigner, Billy Idol, Hall & Oates stb.2023. jan. 10. 21:00
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
2023. jan. 10. 21:55
5/10 anonim válasza:
Ezeket pont nem, de amúgy igen: Alphaville, Pet Shop Boys, Duran Duran, A-ha, Erasure, Madness, The Cure, Silent Circle, Talking Heads, stb.
6/10 anonim válasza:
Igen, én is! Ízlés dolga, de szerintem régen sokkal több jó zene volt, mint manapság, persze most is vannak, csak sajnos ritkábbak, így a retro zenéket kifejezetten szívesen hallgatom, főleg pont a ‘80-as évekből van a legtöbb!
Alphaville
Europe
Modern Talking
Silent Circle
The Twins
Sandra
C. C. Catch
Michael Jackson
Belinda Carlisle
7/10 anonim válasza:
Persze, van egy pár száz számos gyűjteményem, ha a Retro Rádiót már megunom.
8/10 anonim válasza:
Nagyon érdemes belemenni az ismert előadók kevésbé ismert dalainak a világába is, mert érdekes gyöngyszemek akadnak. És persze mindig ezerszer több zenész volt, mint amennyi híres lett, úgyhogy tele van jó és ismeretlen előadókkal és zenékkel a múlt. A Spotify nyolcvan milliós (!) katalógust kínál, van miből csemegézni.
9/10 anonim válasza:
Nekem a 80as évek a Welcome to the Jungle-t jelenti ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!