Ace Of Base együttes mennyire volt népszerű? Mennyire szeretitek a számaikat?
Népszerű volt, az első lemez környékén talán nagyon is (az volt az igazi nagy dobásuk).
Az összes lemezük megvan (kivéve az új formációt, azt nem tekintem AOB-nek). Én szeretem őket (mondhatni, talán ez egy bűnös élvezet), a The Bridge a kedvenc lemezem tőlük.
Ha jól tudom, ma már nem aktívak. Malin Berggren előbb háttérbe húzódása, majd nem hivatalos kilépése nagyjából elintézte az együttes sorsát. A The Bridge-ben még aktívan közreműködött, de a lemez megjelenése után már csak néha vett részt a koncerteken és a promózáson, a harmadik lemezben már csak vokálozott (az album fotóin is többnyire csak a háttérben és elmosódva látszik), a Da Capóban pedig már nem vett részt, később jelentették be hivatalosan is, hogy kilépett a csapatból. Aztán Jenny is kilépett, utána Jonas és Ulf kerestek két új lányt, de nagyon nem jött össze az új felállás.
Linn nem akar résztvenni az Ace Of Base-ben, Jenny is azt nyilatkozta, hogy így nincs is sok értelme. Amennyire tudom, Linn a nyilvánosságtól is visszavonult, alig-alig találni róla valamit, Jenny szólókarrierbe fogott, nem rossz, amit csinál, de az Ace Of Base igazi hangja Linn volt, nem véletlen, hogy nélküle nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!