Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ace Of Base együttes mennyire...

Ace Of Base együttes mennyire volt népszerű? Mennyire szeretitek a számaikat?

Figyelt kérdés
Mennyire voltak anno felkapottak? Mely számaikat ismeritek? Manapság megvan még az együttes, vagy a tagjaik?

2023. jan. 10. 16:51
 1/6 TR75 ***** válasza:

Népszerű volt, az első lemez környékén talán nagyon is (az volt az igazi nagy dobásuk).

Az összes lemezük megvan (kivéve az új formációt, azt nem tekintem AOB-nek). Én szeretem őket (mondhatni, talán ez egy bűnös élvezet), a The Bridge a kedvenc lemezem tőlük.

Ha jól tudom, ma már nem aktívak. Malin Berggren előbb háttérbe húzódása, majd nem hivatalos kilépése nagyjából elintézte az együttes sorsát. A The Bridge-ben még aktívan közreműködött, de a lemez megjelenése után már csak néha vett részt a koncerteken és a promózáson, a harmadik lemezben már csak vokálozott (az album fotóin is többnyire csak a háttérben és elmosódva látszik), a Da Capóban pedig már nem vett részt, később jelentették be hivatalosan is, hogy kilépett a csapatból. Aztán Jenny is kilépett, utána Jonas és Ulf kerestek két új lányt, de nagyon nem jött össze az új felállás.

Linn nem akar résztvenni az Ace Of Base-ben, Jenny is azt nyilatkozta, hogy így nincs is sok értelme. Amennyire tudom, Linn a nyilvánosságtól is visszavonult, alig-alig találni róla valamit, Jenny szólókarrierbe fogott, nem rossz, amit csinál, de az Ace Of Base igazi hangja Linn volt, nem véletlen, hogy nélküle nem ment.

2023. jan. 12. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
nagyot mentek anno, szerettem is őket. :)
2023. jan. 12. 10:00
 3/6 elistvan ***** válasza:
Én is bírtam őket.
ápr. 22. 10:43
 4/6 elistvan ***** válasza:
Azért a producerük halála (Denniz Pop) is közrejátszott némileg. Jenny nem akart Lynn nélkül énekelni. Az emberek pedig kíváncsiak lett volna rájuk, de bedarálta őket a gépezet. A sok utazgatás fellépés interjú ilyesmi. Az első lemez után vált némi surlódás is köztük mivel nem egyenlő arányban osztoztak a jogdíjakon mivel nagyrészt a 2 fiúk írta lemezt és Deniz ebből ők ugye semmit nem kaptak. A második lemez ezért is lett ennyire eklektikus mivel egyenlően 3-3-3 dalt írta mindegyikük. (vagyis többet de ennyi került a lemezre).
okt. 6. 12:20
 5/6 elistvan ***** válasza:
Egyébként az Abba és a Roxette után a 3. legiskeresebb svéd popbdanda. Akiknek Amerikába is sikerült betörniük.
okt. 6. 12:21
 6/6 elistvan ***** válasza:
Ráadásul idén szeptemberben a svéd zenei hírességek csarnokába is beiktatták őket. Azért az már nagy szó.
okt. 6. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!