A valkűrök lovaglása kotta valakinek megvan fuvola-zongora duó átiratban?
Vajon miért. :)
Wagner híres arról hogy kifejezetten nagy létszámú zenekarra komponált. A timpanis mar csak az árokba vezeő folyosón fért el. :)
Miért kellene belőle fuvola/zongora átiratot csinálni? Főleg konkrétan ebből a darabból? Borzasztó lenne. Játszd inkább a kard-táncot. Annak egész jó a fuvola-zongora átirata.
Ez viszont még 2000 ft sincs:
(Bár a megtalálásához legalább 1 perc kellett, megértem hogy ennyi időt nem tud mindenki rááldozni. :)
#5 Igen, a fuvolaiskola 3-4000, de ez csak egy kotta, az én régi fuvolaiskolámban meg volt vagy 30-40 XD
#6 Én is megtaláltam, de egy idegen oldalnak nem fogom megadni a bankkártya adataimat :D
#8 Gondoltam rá, de annak is csak az első oldala ingyenes, és az is ismeretlen oldalon :(
Egyébként #1 ajánlotta a Kardtáncot, az tetszik, úgyhogy már nem számít, de köszi a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!