Vannak olyan zene kiadók mint a Spinnin records vagy az Stmpd?
Figyelt kérdés
Gondolok olyanokra ahol nagyobb esély van ,hogy felvesznek és jók is és nem kizáró ok ,hogy magyar származású vagyok és nem pl. holland.2023. jan. 7. 20:12
1/4 anonim válasza:
Nem szoktál zenét hallgatni? Nekem fura h van már elég tapasztalatod hozzá, de nem ismersz egy kiadót sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van ,hülyén fogalmazott kérdés ,de az érdekelne hova lenne a legkönnyebb bekerülni
2023. jan. 7. 21:45
3/4 anonim válasza:
Másfajta elektronikus zenét hallgatok, de ott minden kiadónak megvan a maga profilja, hangzása. Szóval ott van egyáltalán esélyed demózni, ahol hozzád hasonló zenék jelennek meg. Talán az se árt, ha nem a mindenki által sample packokat használod, és nem Xy Híresenber type beateket csinálsz.
4/4 anonim válasza:
Szerintem sokkal gyorsabban kiadhatod a zenéd, ha inkább a DistroKid-et választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!