Kinek jön be SP zenéje?
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 16:54
1/10 anonim válasza:
SP azaz Seggbe-Popóba,legszívesebben szájba térdelném, de a Partyarcra minden pénteken lent verem magam a dizsibe!:D
Egyszerüen imádom!
A resident összemixelte Alex kenji touch my body című számával, és valami fergeteges lett!
Fabio(L)
3/10 anonim válasza:
az a végtelenül tehetségtelen nyálas pöts, meg a zene egy lapon említve.. egyszer láttam ahogy kapcsolgattam a tévét, hát fostartály. még azok is tehetségtelenek, akik a szöveget írják neki, meg bazseválnak alá.
4/10 anonim válasza:
De hülye vok!
Jack that body!
XDXDXDXD
7/10 anonim válasza:
Am a party arc zenéjébe miről próbál hablatyolni? hogy sose lesznek szerelmesek v mi? (am 1 csicska aki láwolja a napiszart)
8/10 anonim válasza:
a 13-16 éves csajoknak akik nem tudják, hogy milyen zenét csinált előtte.
9/10 A kérdező kommentje:
Am meg nekem sem, csak meg akartam tudni, h ki hallgat ilyen szarokat xD de a holnaptól az egész jó szám :)
2010. okt. 3. 12:47
10/10 anonim válasza:
Akk én 24évesen csicska vagyok az Alex Kenjis remix miatt, de leszarom mert kurrrvajól megcsinálta a gyerek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!