Szerintetek a Retro Rádió 2025-ben megszűnhet és a Rádió 1 pályáz rá?
Figyelt kérdés
Ha meghosszabítják akkor 2032-ben.2022. dec. 26. 17:54
3/13 anonim válasza:
Szerintem mar 2025-ben bem lesz retro radio.
4/13 anonim válasza:
Szó volt ilyenről? Azért az már tényleg szánalmas lenne, ha arra frekvenciára is ez a kiirthatatlan Rádió1 pályázna.
5/13 anonim válasza:
Mivel gyakorlatilag egy kézben van a két rádió, ezért nem valódi konkurensek. Ha azt akarták volna, hogy a R1 szóljon az országos frekvenciákon, akkor azt rakták volna oda.
6/13 anonim válasza:
2025-re a retro-t (amely erősen fideszközeli) be fogják olvasztani szerintem a Petőfi rádióba.
7/13 anonim válasza:
Már megint te?
Nem, nem lesz a Rádió 1 országos rádió. Törődj bele.
8/13 A kérdező kommentje:
#7 De mivel a Petőfi Rádió kizárólag Magyar zenét sugároz.
A Retro Rádió pedig kizárólag Retro zenét.
Szerintem szégyen hogy majd egy 2024-es Világsláret nem sugároznak az ország teljes területén.
De amikor még 2 országos kereskedelmi rádió (Neo FM és Class FM) volt még a legtöbb tévéadó 4:3 SD volt, jelenleg 16:9 HD.
2023. nov. 3. 08:07
9/13 A kérdező kommentje:
#8 Nem "Világsláret" hanem világslágert! Véletlenül elírtam.
2023. nov. 3. 08:09
10/13 A kérdező kommentje:
De mikor lesz pályázat a Retro Rádió Országos csomagjára?
2023. nov. 3. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!