Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Happy Gang Boomshaka dalában...

A Happy Gang Boomshaka dalában mit hallunk 3:20-nál? Az új versíró vagy az új verzsió?

Figyelt kérdés
A zeneszöveg szerint versíró, de én nem ezt hallom. https://www.youtube.com/watch?v=i38_KuwkBlk
2022. dec. 24. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is úgy hallom, hogy: verzsió

Két lehetőség van akkor:

1., hogy a rím csak így jött ki

És volt már ilyen a történelemben, hogy egy versben, vagy dalban egy szót kicsit megváltoztattak, hogy rímeljen stb.

2., hogy beszédhibás (vagy hogyismondják) az énekes

Ez sem lenne egyedi eset. Régen sok szót nem értettem magyar dalokból, amig rá nem néztem a dal szövegére.

2022. dec. 25. 00:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. dec. 25. 00:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Sacc/kb a szerzőt kellene megkérdeznünk, hogy mi a szöveg?!
2022. dec. 25. 00:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Sacc/kb igen.

Amennyiben megvan még a szerzőnek az akkor leírt dalszöveg.

2022. dec. 25. 11:57
 5/6 anonim válasza:
100%

Megkérdeztem a Happy Gang zeneszerzőjét, Móré András V1tamint.

Elküldte a lemezborító fényképét, amin szerepel a dal pontos szövege.

Nem tudom ide feltölteni a képet. Azon betűről betűre így szerepel:

“Hanem Erzsi ő, az új verzsió.”

2022. dec. 29. 12:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ki volt az a faß, aki ebből versírót publikált?
2022. dec. 31. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.