Melyik zenének volt ez a video klipje?
Egy romantikus, lassabb (szerintem szomorú, talán szakítós téma, de a szövegből egy szó nincs meg) számról beszélünk, amit emlékeim szerint egy szőke hajú hölgy énekel. A klip valami olyasmi, hogy a vasútállomáson várakozik, visszajönnek képkockák, talán még gyerekkorból is, azzal a sráccal, aki köré valószínűleg épül az egész klip. Majd már mintha a vonaton ülne és ott ez a tipikus ablakon kinézős, szomorkodós jelenet…annyira foszlányokra emlékszem, hogy csak remélem, hogy valaki így is ráismer, mert bár a klip maga elég tucat, úgy rémlik a zene nem volt rossz.
Majdnem biztos, hogy 2000-es évek slágere lehetetett ez. Egy ideig abban a hiszemben voltam, hogy Anastacia énekli és bár valóban van olyan klipje amiben feljön ez a vasútállomásos kép, az egy egészen másik dal, de időben valószínűleg kb egyszerre tevékenykedhetett a két előadó.
Az első volt az, nagyon köszönöm!
A második pedig szintén egy jó szám, amit eddig nem is ismertem szóval azt meg azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!